Piti tulla tänne istumaan ja kirjoittamana päivitys ihan vaan siksi, että pystyn tehdä niin. Langaton verkko toimii siis moitteettomasti. Täytyy toivoa, että Italiassakin on paljon langatonta nettiä käyttäviä kahviloita tms. Toki hommaan asuntooni netin, kun vaan ensin olen hommannut sen asunnon.

Kävin tänään irtisanomassa yo-kylän asuntoni. Tiedän jo nyt, että yo-kylään en tule enää koskaan palaamaan. Ihmettelin myös jälleen kerran sitä, että miten erään tietyn yrityksen asiakaspalveluhenkisyys on täysin hukassa. Muistelen ilolla niitä pizzerioita, joissa Italian reissuillani olen käynyt. Asiakaspalveluhenki on Italiassa jotenkin täysin eri tasolla kuin täällä. Suomalaiset eivät myöskään yleensä valita mistään. Itse saimme pari viikkoa sitten ääneen puhumalla parempaa palvelua kuin mitä se alunperin olisi ollut. Kyllä sitä itsekin asiakaspalveluammatissa olevana tietää, ettei aina huvita, mutta ei se ole asiakkaiden vika. Tai no. Joskus se kyllä todellakin on asiakkaiden vika! Vaan tämä ei ole asiakaspalvelutilitysblogi. (Sitä varten on mainio sivusto: www.aasiakas.net) Siitäkin työstä irrottaudun kuukauden päästä. Mitenköhän sitä oikein osaa ollakaan ilman työtä. No itseni tuntien minulla ei ole mitään vaikeuksia saada kaikki päivät täyteen tekemistä.

Kas vaan, tuolla juoksentelee kolme rusakkoa. Harmi, etten ottanut kameraa mukaan. Eipä tässä ihmeempiä. Juhannusruuat ja -juomat pitäisi käydä ostamassa parin tunnin päästä. Samoin pitäisi käydä apteekissa ja hankkia kalenteri. Pidän siitä paperiversiosta, vaikka tässä tietokoneessa olisikin todella kätevä kalenteri. Illalla voisi katsella myös lentolippuja. Sitten, kun asunto on irtisanottu ja lentoliput tilattu, niin ei ole enää paluuta. :)

Nyt vihreää nurmea ja teatterihistoriaa ennen kaupungille lähtöä.... Mukavaa juhannusta kaikille! :)