Päätin kirjoittaa julkista blogia siitä, miten valmistaudun vaihto-opiskelemaan ja millaista siellä vaihdossa lopulta on. Blogi kertoo siis siitä, miten saan toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni,.

Tarkoitus oli, että perustan tämän blogin vasta siinä vaiheessa, kun virallinen hyväksyntä vaihto-opiskelulleni on tipahtanut postiluukusta. Päätin kuitenkin ottaa varaslähdön. Tämä blogi-pohja on mulle ennestään varsin vieras, joten toivon, että tulen tämän kanssa toimeen. En ole myöskään koskaan kirjoittanut mitään blogia, joka olisi kaiken kansan nähtävillä.

Tähän mennessä en ole uskaltanut miettiä mitään kovin järkevää vaihdon suhteen. Olen pohtinut lähinnä sitä, että miten saan kaikki rakkaat musiikkini mukaan, ja minkä väriseksi kannattaa värjätä hiukset ennen reissua, etteivät ne heti muutu huonon näköisiksi. Samoin olen pohtinut, että kannattaisiko ottaa mukaan matkalaukku vai vain rinkka. Päätökseeni tulee todennäköisesti vaikuttamaan se, että pääsenkö ennen vaihtoa kielikurssille.

Kaiken tämän varsin järkevän ja olennaisen pohdinnan lisäksi olen kuunnellut 30 seconds to Marssin Capricorn-biisiä ja hakenut siitä tietynlaista fiilistä lähtöön:

"So I run, hide and tell myself
I'll start again with a brand new name
And eyes that see into infinity
I will disappear"