Kävin läpi tänään postissa tulleet paperit. Ei niissä mitään kovin ihmeellistä ollut. Yksi lomake pitää palauttaa opiskelijapalveluihin. Aloin miettiä, että kannattaako minun maksaa se lukukausimaksu, jota ei lukukausimaksuksi saa kutsua. ;)

Tulin siihen tulokseen, että ei liene oikein muuta vaihtoehtoa. En muuten voi osallistua kesän toiseen tenttiin, johon olen ilmoittautunut. No, voisin ehkä jättää tenttimättä, mutta toinen asia liittyy rokotteisiin. Italiaan nimittäin suositellaan a- ja b-hepatiittirokotetta. Se otetaan kolmessa osassa. Ensimmäinen osa heti, toinen kuukauden päästä ja kolmas puolen vuoden päästä. Luultavasti en siis voisi tulla tänne YTHS:ään ottamaan sitä kolmatta rokotetta, jos ei ole maksanut sitä maksua. Parempi siis kai maksaa, vaikka se onkin periaatteessa ihan turhaa rahanmenoa, kun tuskin vuoden aikana hyödyn maksamisen eduista kesätenttiä ja yhtä rokotetta enempää. Niin no saanhan mä matkahuollosta ja VR:ltä ne matka-alennukset, jos tulen Suomeen käymään. Todennäköisesti kuitenkin käyn Suomessa vuoden aikana kerran tai kaksi. Siitä syystä tuo rokotteen ottaminenkin onnistuisi. Samoin täytyy uusia e-pilleriresepti, että saan ostaa kerralla vuoden pillerit mukaan. En suostu luopumaan siitä, että pystyn kontrolloimaan kuukautiskiertoani.

Jotenkin huvittaa ajatus siitä, että täytän matkalaukkuni vuoden e-pillereillä ja vuoden piilolinsseillä. Mahtaa se olla näky! :D En edes halua ajatella, miten paljon niihin menee rahaa, mutta eipä auta.  Haluan, että kumpiakin on riittävästi. Tähän mennessä matkalistani näyttää siis tältä: aarre1 (tietokone), aarre2 (ipod), aarre3 (kamera), passi, rahaa, e-pillereita ja piilolinssejä.

Sain Sinkkuelämää-elokuvasta saippuanäytteen, joka on sopivan pieni mukaan otettavaksi. En todellakaan aio kantaa kuin pienet saippuat, shampoot ja hoitoaineet, kun siellä Italiassakin varmaan on kauppoja. Josta tulikin mieleen, että pitäisi käydä kampaajalla ostamassa hoitoainetta, ja samalla voisi katsoa, olisiko siellä myynnissä jotain pieniä purkkeja shampoota ja hoitoainetta.