Multa lähti televisio ja pesukone. Ritarilliset herrat kantoivat pesukoneen ja television täältä pois. Olen heille siitä hyvin, hyvin kiitollinen. <3 Sen kantamisen katseleminen oli kyllä jännittävämpää kuin Emily Rosen Riivaaja -elokuva. Kaikki kuitenkin sujui hyvin. Mikään eikä kukaan hajonnut. :) Iltapuhteiksi siivosin sitten vessan. Huomiselle pakkaamiselle jää lähinnä paperiasiat, joiden läpikäymiseen saa aikaa kulumaan sekä muutama muu pienempi irtoroina.

Pakkasin matkalaukkuni melkein valmiiksi. En ymmärrä, miten jaksan kantaa sen! Aloin jo mielessäni miettiä, mitä voisin poistaa, että kantamuksesta tulisi kevyempi. En välttämättä tarvitse esim. yhtä neuletta mukaani... No pitää katsoa. Muuton suhteen on siis vielä jokseenkin kaoottista, ens viikon perjantain tenttien suhteen on täysin katastrofaalista, mutta Italiaan lähdön suhteen melkein kaikki on kunnossa. Olin huolissani, kun Perugian asunnon omistaja ei mailannut minulle pariin päivään (oon tottunut, että sieltä saa kaikilta vastauksen muutaman tunnin sisään), mutta nyt se oli yöllä vastannut palaavansa asiaan parin päivän kuluttua. Meidän pitää sopia, että miten saan Perugiaan saavuttuani asuntooni avaimen. Hänen englannin taitonsa vaikutti myös paremmalta kuin sen vuokrayrityksen, jonka kautta asunnon hankin. I-H-A-N-A-A.

Otin myös viimein selvää kursseista, jotka Venetsian kansainvälinen (englanninkielinen) yliopisto järjestää. Hain muutamalle kurssille, ja hyväksyttyjen kurssien perusteella näyttää siltä, että opiskelen Italian/Venetsian/Euroopan historiaa ja italian kieltä. Nyt mustakin tulee historian opiskelija. Kaikkea sitä kuuleekin. ;) Sieltä yliopistosta, jossa olen Erasmus-opiskelijana, en ole vielä katsonut, mitä on tarjolla. Pitäisi varmaan perehtyä siihenkin ennen lähtöä, mutta luultavasti kurssien valintaan tulee vaikuttamaan se, mitkä sopivat aikatauluun. Mulla on jonkun Erasmus-henkilön kanssa tapaaminen Venetsiassa 2.9. Silloin varmaan selkenee opetussuunnitelma paremmin. :)

Jos vaikka menisi suihkuun tuonne laineiden keskelle... Aamulla herätys liian aikaisin.

Ai niin. Kävin kampaajalla. Otin Jared Leto -tukan. ;)