Katsotaan, mitä piti tehdä, ja mitä tein.
Mitäs mulla on vielä tekemättä vaihdon suhteen?
*lääkärin määräämät labrakokeet (meen tiistaina, nyt ei pysty, kun suren käsiäni)
-Kävin tänään. Vain päivän myöhässä.

*matkalaukun ostaminen (meen katselemaan ensiviikolla)
-Meen katselemaan huomenna, kun eilen huomasin, että yhden laukkukaupan ikkunassa oli ALE-tarroja. En kyllä yhtään tiedä, millainen matkalaukun pitää olla. No ehkä siellä ollaan asiantuntevia, tai sitten vaan huijataan.

*repun ostaminen (sama kuin edellisessä)
-Samasta kaupasta aion katsella reppujakin. Ellei tärppää, niin urheiluliikkeet lienee järkevin vaihtoehto.

*laktoosikapseleiden, maitohappobakteereiden ja kalsium-tableteiden ostaminen
-Voisin käydä huomenna myös apteekissa kyselemässä noista maitohappobakteereista ja ostamassa noi kaksi muuta asiaa.

*liittymästä selvää ottaminen
-Ehkä käyn siis myös Elisan liikkeessä.

*matkavakuutuksen/matkatavaravakuutuksen hankkiminen (voisin käydä huomenissa IF:llä ihan vaan sen takia, että se on lähin.)
-Piti tänään käydä IF:llä, mutta se jäi, kun päätin mennä kavereiden kanssa jätskille ja tuomiokirkkoon kuuntelemaan sellomusiikkia (vai oliko se soitin ees sello?!).

*kelalle ilmoitus opintotuesta (voisin käydä huomenna opiskelijapalveluissa)
-Tein tänään

*muuttoilmoitus
-Huomenna siis käytävä myös Postissa (kyllä se henkilöpalveluiden puoli on yhä Posti eikä Itella) hakemassa muuttoilmoituslomake tutkittavaksi. Btw. Oon alkanut inhota kaikenlaisia lomakkeita varsin tehokkaasti!

*mustavalkoisen huivin ostaminen (TARVIN sen)
-Ostin Ruisrockista sellaisen aivan täydellisen huivin, jota oon etsinyt. Sen lisäksi ostin Nightwishin-hupparin, joka oli myös järkevä ostos. Olen nimittäin miettinyt, että otanko erään punaisen hupparin mukaan, mutta nyt tuon uuden hupparin myötä ongelma ratkesi - otan sen. Huppari on kuitenkin yksi käytännöllisimmistä vaatekappaleista, mitä on keksitty!

*kampaaja-ajan varaaminen
-Voisin tehdä senkin huomenna.

Tähän listaan täytyy muuten lisätä:
*Ota selvää Venetsian kansainvälisestä yliopistosta, että pitääkö sinne lähettää jotain ja millä aikataululla. Mun tuurilla totean, että ois pitänyt jo lähettää. Nooo.. Sit opiskellaan italiaksi!
*Kertaa italiaa! Mieluiten joka päivä!

Sen lisäksi olisi paljon hommia koulun ja muuton suhteen. Viikonloppuna saan toivon mukaan osan tavaroista kaverin mukana lähetettyä Teuvalle. Olen miettinyt, että voisi laittaa cd-levyt, kun nyt niillä voisi olla parempi mahdollisuus päästä Teuvalle vahingoittumattomina. Toivoisin myös pääseväni edes osasta vaatekasseista eroon.

Nyt voisin painua pesemään hampaat ja lukemaan Frankensteinin loppuun. :)