Kävin tänään terkkarilla. Kuvittelin, että menisin rokotukseen, mutta sen sijaan minut passitettiin lääkärille e-pillerireseptin uusimisen takia, ja kirjoitettiin resepti a- ja b-hepatti-rokotuksille. En ymmärrä, miksei sitä voinut etukäteen sanoa, että sellaiset pitää ensin ostaa, niin olisi saanut rokotukset tänään pois. No menin kiltisti apteekin kautta kotiin, ja huomenaamulla herään rokotuksiin. Toivon todella paljon, ettei kädet tule ihan hirveän kipeiksi, kun viikonloppuna on Ruisrock. Lääkäri laittoi lähetteen myös labraan, joten perjantaina herään labraa varten. Koska saan nukkua?! yhyy. :D No onhan se tietysti hyvä, että saa tarkistuksen terveydentilalleen ennen kuin lähtee vuodeksi pois. Noi a- ja b- hepatiittirokotukset maksavat muuten melkoisesti, joten kannattaa varautua siihen, jos on menossa joskus sellaiseen rokotukseen. Minähän nyt vainoharhaisena otan ne kuitenkin. :)

Löysin myös ylioppilaskunnan laskun, joten sain sen maksettua. Jee. :)

Kävin tänään myös kirjastossa ja laitoin pitkästä aikaa ruokaa kotona. Nyt täällä on hirveääkin hirveämpi tiskikasa ja koko huoneisto haisee lohelta. Huomenna toivottavasti ehdin tiskata. Ärsyttää se, että romantiikan kirjallisuuden tenttiin en löytänyt lähikirjastosta kuin yhden kirjan. Ilmoittautukaa siis, jos omistatte Poe:ta, Goethea ja muita kumppaneita, niin tungen lainaamaan kirjojanne. ;)

Ja nyt kipinkapin nukkumaan, kun herätys kahdeksalta rokotuksiin!

Ai niin.. Vielä sellainen asia on todettava, että sain yhteyden parhaimpaan Italian ystävääni. Ihanaa nähdä hänet taas uudelleen monen vuoden jälkeen. :) On tapahtunut niin paljon kaikenlaista, että juttua luulisi riittävän... :)