Täällä on joka päivä n. 30 astetta lämmintä. Suomesta en osannut ollenkaan pakata sellaisia vaatteita, joita täällä tarvitsisi. Tai no oikeastaan en edes omista sellaisia. Täytyy siis käydä kaupasta hakemassa ainakin vaalea hame ja joku mekko. Tällä hetkellä tuntuu ihan turhalta, että olen ottanut mukaani housuja, mutta kait talven tultua viilenee.

Eilen olin syömässä pizzaa ja jäätelöä. Pizza oli aika mielenkiintoinen, koska tilasin 4 stazionen (neljä vuodenaikaa). Siinä pizzassa oli neljää täytettä, ja kaikki neljässä eri kohdassa. No olihan se hyvää, mutta yllätyin silti. Jäätelö on täällä tosi hyvää. Olen ehtinyt maistaa After Eightia, Kinderiä ja sitruunaa. :)

Eilen päädyin taas sattumalta klassiseen konserttiin. Istuimme kaupungin aukiolla, jossa kaikki istuvat iltaisin. Näimme, että viereiseen katedraaliin menee sisään ihmisiä. Menimme perässä. Siellä oli ensin jonkun miehen esittämä pitkä monologi ja sen jälkeen jousisoittimet soittivat muutaman laulun. Se monologi oli tosi vaikuttava ja kiinnostava, vaikka en ymmärtänyt sanaakaan. Musiikki oli myös kaunista.

Tänäänkin olisi konsertti, mutta sen jätän väliin. Eiköhän kaksi kertaa viikossa klassista musiikkia riitä... Meillä alkoi kunnon opetus vihdoin tänään. Oli aika puuduttavaa, kun kaikki opettajat kyselivät kaikilta samat asiat. Niin ja ensimmäinen opettaja tuli reilun tunnin myöhässä. No.. ehkä huomenna on vähän kivemmat tunnit, ja etenemme johonkin suuntaan. :)