Päätin viettää sunnuntaina laatuaikaa tietokoneeni kanssa, joten voin laittaa tänne muutaman kuvan ja kirjoitella kuulumisia. Perjantaina olin tosiaan ostoksilla. Unohdin, että tämä on Italia ja täällä on merkkikauppoja kaikkialla. Pitikin siis ensin tarkistaa näyteikkunoista tuotteiden hintoja, ennen kuin uskalsi astella sisään - enhän mä tiedä, mitkä ovat tunnettuja merkkejä ja mitä eivät, ellei nyt ole joku Armani kyseessä. :D Jos alennetut hinnat olivat 100-200, niin jätin kaupan suosista väliin. :) Yllättävän vaikeaa oli löytää mitään. Löysin lopulta yhden kaupan, jossa kokeilin useampaakin vaatetta, mutta lopulta päädyin ostamaan vain valkoisen hameen ja mustan boleron. Ärsyttävää se shoppailu oli täälläkin.

Illalla olimme ulkoilmaelokuvateatterissa katsomassa Sinkkuelämää -elokuvan. Olin nähnyt sen jo Suomessa, joten oppimisen kannalta päätin katsoa sen täällä. Se oli kuitenkin aika raskasta, kun ei ymmärtänyt paljon mitään. Täällä pidettiin myös kesken elokuvan väliaika. Siksi kai, että ihmiset ostais siinä välissäkin juomaa ja syötävää.

Lauantaiaamuna oli herätys kello 5.50. Lähdimme klo 7 junalla kohti Anconaa. Nukuin melkein koko matkan. Anconassa menimme merelle. Meri oli todella kaunis -tottakai. Ranta vain oli aika epämukava, koska se oli täynnä kiviä. Makasin ja nukuin siinä kivikossa kuitenkin koko päivän. Totesin, että tasainen rusketus on mulle nähtävästi mahdoton: jotkut paikat ruskettuvat, jotkut palavat ja jotkut pysyvät valkoisena. En uskaltanut uida, mutta kävin istumassa rannalla aaltojen paiskautuessa minuun. Se oli ihan hauskaa sekin. Lähdimme ilalla takaisin kohti Perugiaa, ja pysähdyimme Folignoon syömään paninia. Foligno näytti ainakin illalla kiinnostavalta paikalta, mutta seuralaiseni sanoivat, ettei siellä ole juuri mitään nähtävää, kun se on moderni kaupunki.

Tänään pitäisi vähän opiskella ja käydä kaupassa. Illalla on joku ilmaiskonsertti keskusaukiolla, jota aion mennä katsomaan.. Huomenna taas opintojen pariin...

1809932.jpg

Keskusaukiolla oleva suihkulähde.

1810002.jpg

Öistä katukuvaa...

1809919.jpg

Öinen näkymä kämppiksen ikkunasta.

1809861.jpg

Eräs kyltti herätti hieman hilpeyttä suomalaisten joukossa. ;) Kyltit olivat Anconassa.

1809876.jpg


1809896.jpg

Aallot olivat melko korkeita. Joitain surffareita oli toisella suunnalla rantaa.

1809909.jpg

Foligno.

1809982.jpg

Meidän perjantaisen luentosalin katosta. Vähän on erilaiset salit täällä kuin Suomessa.

1810022.jpg