Olin eilen retkellä Bevignassa, muta en jaksa kirjoittaa siitä nyt. :D Kirjoitan sen sijaan ruokavinkkejä. Hahah. Nimittäin, jos joskus tulette Italiaan, niin kannattaa ehdottomasti maistaa täällä jäätelöä ja yogurttia. Ne on todella hyviä. Samoin tietysti kaikki hedelmät ja vihannekset. Niin ja Kinder Bueno on täällä parempaa kuin Suomessa. Tällä kertaa olen tosin löytänyt vain valkoiseen suklaaseen tehtyä Kinder Buenoa. Sitä ei edes taida olla Suomessa? Tai en tiedä, kun en syö sitä Suomessa koskaan. Täällä ei muuten ole hirveästi muita karkkeja kaupassa kuin suklaata. En ole siis syönyt kuin suklaata. Nestean persikkajäätee on myös tosi hyvää. :) Näiden vinkkien jälkeen voin kertoa pari ruokaa, joita olen täällä syönyt.

Tänään söin päivälliseksi oliiviöljyssä paistettuja kesäkurpitsoja juustolla. Ripottelin juustoa kesäkurpitsojen päälle, kun olin kääntänyt ne kerran. Ripottelin lisää juustoa, kun otin ne pois pannulta. Tuli tosi hyviä. Kannattaa antaa niiden olla aika kauan pannulla, että niihin tulee selkeästi ruskeaa väriä. :)

Jäkiruokana söimme eilen valkoviinissä olevia nektariinin ja omenan paloja. Hyviä olivat nekin. Kulhon pohjalla oli siis valkoviiniä ja siinä nuo hedelmänpalat. Voi varmaan kokeilla jotain muutakin hedelmiä kuin noita kahta. Ajattelin tehdä tuota joskus kotonakin. :)

Ja näiden puheiden jälkeen voisinkin mennä tekemään illalliseksi mozzarella-tomaatti-pähkinä-salaatin. :)