Ajattelin, että voisin vaikka laittaa tänne muutaman kuvan Venetsiasta vihdoin ja viimein, kun olen koneeni kanssa kirjastossa.

Huomasin eilen, että viimeinen bussi ei suinkaan lähde 23.30 Venetsiasta vaan 01.00 ja aamun ensimmäinen 05.15, joten asia ei olekaan ihan niin paha kuin ajattelin. Huomenna menen kaverin luo yöksi, koska koulun ja elokuvan jälkeen juhlimme israelilaisten opiskelijoiden kanssa juutalaisten uutta vuotta. Siitä tulee varmasti mukavaa. :)

Olin tänään yhdessä taidemuseossa. En nyt mitenkään muista sen taidemuseon nimeä. Hehee. Siellä oli nykytaidetta, joka oli osittain erittäin kiinnostavaa. Parhaiten mieleeni jäi kuitenkin videokuva alastomasta naisesta, jonka päässä oli talo ja joka hakkasi päätään seinään. Kyllä. Juuri sellainen se oli. Harmi, ettei siellä ollut kortteja, joissa olisi ollut kuva ko. teoksesta. Olisin ostanut välittömästi. :D Joskus sitä vaan tuntuu siltä, että hakkaa päätään seinään. ;)

Nyt pitäisi jaksaa opiskella, jotta selviää huomenna opettajan tekemistä kinkkisistä kysymyksistä. Englanniksi puhuminen on hankalaa, mutta vielä hankalampaa on englanniksi kirjoittaminen.  Voisin alkaa kritisoida kielten opetusta Suomessa, mutta en jaksa. Ehkä joskus muulloin.. Nyt niitä kuvia..

1945064.jpg

Tällaista täällä on. Veneelle olisi käyttöä. Autoja täällä ei ole ja pyöräily on kiellettyä.

1945073.jpg

Gondoleita myös on kaikkialta. Niillä matkustaminen on hyvin, hyvin kallista. En ole edes harkinnut kokeilevani. Gondolieerit (? en tod. tiä, onko toi joku sana) ovat tosi taitavia ohjatessaan gondolia.

1945079.jpg

Iltamaisemaa yliopistoltani.

1945089.jpg

Sanoin kaverilleni: "Kaunis kirkko." Kaveri vastasi: "Se on sairaala." Ookoo. En olisi ihan heti sairaalaksi tunnistanut.